Stubovi od balona

Najrasprostranjeniji način dekoracije balonima su balon stubovi koje možete videti na različitim mestima kao što su prodavnice, lokali, firme, šoping centri ali i na različitim proslavama (rođendani, svadbe…) Mogu ukrašavati enterijer ali i eksterijer, u odgovarajućim vremenskim uslovima.

Balon stubovima možete dekorisati otvaranje novog prodajnog mesta, promocije, skrenuti pažnju na akcije i popuste, ali i ukrasiti prostor prilikom proslava.

Na vrh stuba možemo postaviti junake iz crtanih filmova, balone u obliku srca, balon kugle sa štampom, balone u obliku brojeva što im daje unikatan izgled. Dostupne su različite boje i dimenzije balona koji se mogu pakovati u spirale, vertikalno, horizontalno ili skroz šareno i nesimetrično.

Za više informacija pogledajte naš instagram profil baloni.baloneli ili pozovite na broj 063/8349776

FIGURE OD BALONA

Poseban vid stubova od balona su figure. Najtraženiji likovi su: Mini Maus, Miki Maus, životinje: zebra, tigar, slon, kao i klovnovi.

Za cene i više informacija pogledajte našu instagram stranicu baloni.baloneli, pišite nam mejl na info@baloneli.com ili pozovite na broj 063/8349776