Baloni sa štampom

Vršimo uslugu štampe na balonima različitih boja i dimenzija. Štampamo logotipe, simbole i različite natpise na balonima uz kombinaciju boja koje odgovaraju vašoj vrsti događaja.

Gumeni baloni (28cm): dostupno je više od 20 boja balona, dok je za boju štampe moguće kombinovati najviše dve boje. Minimalan broj balona za štampu je 50. Cena zavisi od količine, boje štampe, da li je jednostrano ili dvostrano i potrebno je poručiti bar 5 dana ranije. Što su veće količine dajemo povoljnije cene, a već za 4000 dinara možete poručiti 50 brendiranih balona ukoliko je štampa jednobojna.

Folija baloni (srca, zvezde, krugovi – 43cm): na balone od folije možemo lepiti PVC nalepnice sa tekstom sa kojima će Vaši baloni postati unikatni. Možete sačiniti poruku, stih ili posvetu. Zbog veličine balona broj reči je ograničen na 5 reči po strani balona. PVC nalepnice se najčešće izrađuju u roku od pola sata. Baloni su dostupni u 10ak boja, dok štampa može biti srebrna, zlatna, bela i crna.

Za cene i više informacija pogledajte našu instagram stranicu baloni.baloneli, pišite nam mejl na info@baloneli.com ili pozovite na broj 063/8349776

baloni sa stampom